İtalya Gezimizden Görüntüler

Sonunda güç ve fırsat bulup İtalya gezimizden sevdiğim birkaç görüntüyü sizlerle paylaşabiliyorum. Geçtiğimiz iki hafta aşağıda da bahsettiğim gibi rahatsızlıkla geçti. Oğluş da ben de ağır birer grip atlattık ama şimdi iyiyiz..
İtalya da ki resimlerden ilki Venedik de San Marco meydanında çekildi. Arca ve ben kuşlara yem verirken. Bilenler bilir meydandaki kuşların insan korkusu yoktur. Elinizde yiyecek birşey görmesinler soluğu tepenizde alırlar..Arca hiç korkmadan büyük bir keyifle besledi kuşları elleriyle..
















İkinci resim yine Venedik de gondolla kanal gezintisi yaparken hoşuma giden pencere resimlerinden biri. Pencere resimlerine büyük bir ilgim vardır ve hoşuma giden görüntüler yakaladığımda ise hiç kaçırmam. Resimleri görünce bana hak vereceğinizi umuyorum.



















Bir sonraki durağımız Roma..İtalya da en çok nereye bayıldım? Eski Roma'ya elbette! Bir restaurant açıp orada yaşabilirdim.. Hem güzel güzel yemekler yapıp, hem Avrupa tarihinin içinde yaşayıp o havayı soluyabilirdim. Ama yine de vatan yine de vatan diyoruz işte. Ne kadar güzel yer olursa olsun insanın vatanı gibisi yok ama. İşte bayıldığım çeşmelerden en ünlüsü. Aşk Çeşmesi...Başı böylesine kalabalık bir çeşme daha önce gördüğümü hatırlamıyorum. Tabi aşağıdaki görüntüde siz bu kalabalığı görmüyorsunuz çünkü o kalablağı kareye almamak için epey bir çalıştık:)

















Aşağıdaki resim Siena durağından. Bu şirin pencereyi görünce dayanamadım. Kırmızı şortun şirinliğine bakar mısınız?





















Son karemizde Floransa'dan. Arca, Pinokyo'nun memleketinde kocaman bir pinokyo kuklası ile resim çektirdi. Çektirirken de çok büyük bir keyif aldı.

Yorumlar

  1. Evren, Arca cok guzel bir cocuk, masallah diyorum taa buralardan. Bayildim fotograflariniza, nasil da mutlu guvercinleri beslerken tatlim benim. Pinokyo ile de ahbap oluvermis hemen, hep boyle mutlu olsun dilerim.
    Sevgiyle.

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı bir fotoğraf, Pinokyo ile Arca:)) Kuşlar konusunda haklısın Evrenciğim, öyle hızla geliyorlar ki ben korkuyorum onlardan:) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Ahh o gondolda bırde ben olaydım :)))
    ne hos bır gezı olmus ozellıkle arda cok keyıf almıs.

    Cok guzel resımler.

    YanıtlaSil
  4. Efendiiim teyzeleri döndü iki tatlı kuzucuğumun, gerçi yarın tekrar yollara düşecek ama gitmeden senin ve çocuklarımın bir halini hatırını sorayım dedim :)Evrenciğim nasılsın, bebişim napıyor? Peki ya Arcacığım? Öpüyorum seni ve yavrularımı çok...:)

    YanıtlaSil
  5. Zeynep merhaba,
    Haydi atlayıp gidelim birlikte.. Hayır demem inan..
    Resimleri beğendiğine sevindim..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Safrancığm hoşgeldin. Bloğuna mesajımı bıraktım gerçi ama yine de güle güleyi hoşgeldinin hemen arkasından söylemekten pek hoşlanmıyorum. Kısacık beraberlikler benim hiç sevmediğim şeylerdir ya neyse.. Allahtan ben de tatilde olacağım bir süre de bu hasretliği oyalanarak geçireceğim.
    Size hayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler..
    Öptüm..

    YanıtlaSil
  7. Behiyeciğim merhaba,
    Pinokyolu fotoğrafı ben de çok sevdim o yüzden de paylaşmak istedim canım.
    Kuşlar benim kollarımı hep çizik içinde bırakmışlardı görmeliyidin. Kovsan da gitmiyorlar..
    Öptüm seni de ..

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar,
    Blog sayfanız gerçekten çok hoş olmuş. Şu aralar "evde tek başına"yı oynadığımdan, hiçbir yemek yapamayan üniversite öğrencisi profilime birkaç yemek ekledim sayenizde. Labneli mücver bunlardan... Bu arada İtalya'dan harika kareler yakalamışsınız. Çok hoş, Arca'ya da kucak dolusu sevgiler ve tabii kardeşine de...Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. italyay hep merak etmişimdir. hatta bir ara italyanca bile öğrendim. çok iyi olmasa da biraz öğrendim sevdim de umarım ben de giderim bir gün

    YanıtlaSil
  10. Anonymous merhaba,
    katkım olduysa ne mutlu bana!!
    Mücvere ben de bayılrım, aslında ben tüm yemeklere bayılırım ya! Yemek yemek en büyük zevklerimden bir, tabi kilolara dikkat etmke şartıyla.. Hele şimdi hamilelikte daha bir dikkat etmek gerekiyor yoksa aşırı kilolara aşırı tepkili sevgili doktorum fena halde kızıyor sonra:)
    Sevgiler
    Evren

    YanıtlaSil
  11. Sevda mavisi merhaba,
    dilerim sen de en kısa zamanda güzel bir İtalya seyahati yaparsın.
    Anılarını dinlemek büyük keyif olacak:)
    Sevgiler
    Evren

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar