Koskocaman bir merhaba!



Merhaba,

Yeniden ve içten bir merhaba!

Aradan geçen bu kadar uzun zamandan sonra tekrar sizlerle birlikte olmak inanılmaz güzel bir duygu. Evet, küçük meleğimize Arın'ımıza kavuştuk, beş ayımızı bitirdik, evimize taşındık ve sonunda internetimize de kavuşunca sıra sizleri selamlamaya geldi...Herşey çok yorucuydu. Taşınma, doğum derken inanılmaz yoruldum ama şimdi iznimin tadını çıkarabiliyorum artık. Bundan sonra bloğuma zaman ayırmaya çalışacağım ama yoğunluğum devam edeceği için aynı yoğunlukta ilgilenemeyebilirim. Bu yüzden şimdiden sizlerin affınıza sığınıyorum. En kısa zamanda yeni tariflerle sizlerle olacağım. Şimdilik sizlerle küçük meleğimin resmini paylaşmak istiyorum..

Sevgiler..

Yorumlar

  1. Daha dün akşam bloguna bakıp artık Evren burayla ilgilenmekten vazgeçti herhalde diye düşünmüştüm. Ama bugün yazınla birlikte Arın'ın o sevimli yüzünü görünce çok sevindim. Maşallah! Allah nazarlardan korusun. Güzel tariflerini merakla bekliyorum :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Sedacığım,
    telefonumuz geçen hafta adsl imde bugün bağlandı. bende vakit kaybetmeden girdim siteye..senden mesaj almak ne hoş oldu anlatamam. çok özlemişim buraları. valla 6 aydır hapis hayatı gibiydi internetsiz olmak. nasılda alışmışız..
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Evren'ciğim,
    Ben de Seda gibi senden artık ümidi kesmiştim. Hemen linklerdeki yerin tazelenecek. O tatlı oğluşun yanaklarını sıkıştır benim için. Ne lokum şey o öyle. Allah analı babalı ve mutlu büyütsün.
    Tijen

    YanıtlaSil
  4. Evren cim tebrik ederim,
    O güzeller güzelini kokluyorum bol bol:)
    Seni yeniden okumak cok guzel:)

    Sevgiler,
    Figen

    YanıtlaSil
  5. Figenciğim merhaba,
    teşekkür ederim canım... Hepinizi çok özledim inanın...

    YanıtlaSil
  6. Evren'ciğim,
    Hoşgeldin:)) Ve tebrik ediyorum. Allah anneli babalı büyütsün. Zor zamanları geçirmişsiniz. Artık denize bile girer Arın'cığım:) Küçük meleğini Allah nazarlardan korusun. Maşallah ona.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Evren,
    Öncelikle kutluyorum seni böyle tatlı bir bebeğe sahip olduğun için.Allah analı-babalı büyütsün ve nazarlardan saklasın.Maşaallah tatlı Arın'a..

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Evren,minik oğluna sağlıklı,huzurlu,mutlu bir ömür diliyorum.Sana da oğlunu güle güle büyütmeni.Ailenize katılan bu yeni üyenizden dolayı da hepinizi çok tebrik ediyorum...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. allah bagislasin adasim, cok tatli bir bebek.. anali babali hayirli gunlerde buyusun.. cok cok seker birsey! ne guzel gulmus oyle..

    YanıtlaSil
  10. evren,
    dünya talısı bir oğlun var, maaşallah. bahtı da gülüşü kada güzel olsun umarım. ailenizin mutluluğu hiç eksik olmasın :))

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar,
    ne kadar tatli sevimli bir bebek.
    Allah bagislasin.Cok güzel gülmüs,galiba her bakani benim gibi gülümsetiyordur.

    YanıtlaSil
  12. allah bağışlasın. çok tatlı bir miniş. allah analı babalı büyütsün

    YanıtlaSil
  13. sayafnızı yeni keşfettim ve inceledim..MAŞALLAH ne sevimli bir gülen yüz....sevglerimle...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar