Haydi millet oyuna!


Çok sevgili arkadaşım Can, net üzerinden süper bir oyun sürdü piyasaya. Bence uzun zamandır beklediğimiz keyif alınacak strateji oyunlarından bir olacak bu oyun. Gece kulübü işletmeciliği... Belli bir bütçeyle başlıyorsunuz oyuna, Bir gece kulübünü işletmeye başlıyorsunuz. Eleman alıyor, dekore ediyor, mutfakta neler pişecek onu belirliyor, reklamınızı yapıyor, organizasyonlar düzenliyorsunuz. Amaç, işletmenize müşteri çekip para kazandırmak. Oyuna arkadaşlarınızı davet ettikçe de bütçenize belli miktarlarda ekleniyor. Dilerseniz kredi kartıyla da bütçenizi artırabiliyorsunuz.. Oyun şimdilik ingilizce çünkü tüm dünyada oynanıyor. Bu tür oyunlardan keyif alıyorsanız Night Life Addict'i de mutlaka deneyin.. Tamamen arkadaşımın geliştirdiği ve sürdüğü bir oyun olduğu içinde son derece güvenilir. Ben oynamaya başladım bile. Eline sağlık arkadaşım....Haydi iyi oyunlar... Oyunun adresi:



Yorumlar

  1. Evren'cim süper bir oyun. Oğluma söyleyeceğim. Çok seveceğinden eminim. Elmalılarda nefis görünüyor. Çokda pratik. Ellerine sağlık. Sevgiler, iyi haftasonları..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Evren Hanim,
    Pastalariniz 'Hayaller Ulkesi' gibi...ne bileyim iste kalasik pastalarin cok disinda..yumusacik duygular uyandiriyor...insan baktikca cocukluguna geri donup hayata tekrar baslamak ve yeniden birseyler olmak istiyor..belki bir orman perisi,belki bir pilot belki de bir winks kizi..pastalariniz cok basarili,yaraticilikta sinir tanimiyor..basarilarinizin devamini dilerim.Sevgiler,ellerinize ve emeginize saglik..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar