Ciao Millet!

Merhaba millet ben geldim!
8 gün aradan sonra yine vatan topraklarındayım. Sağ salim geldik, merak eden arkadaşlarıma duyurulur. Çok keyifli, huzurlu ve eğlenceli bir tatil oldu. Hele Arca'mla beraber olmak çok daha keyifliydi. Hiç sorun çıkarmadı yavrumuz. O kadar sessiz ve sakindi ki her göre maşallah dedi. Böyle olmasa zaten yola çıkmaya cesaret edemezdiniz dediler ki kesinlikle haklılar. Bugün, halen yorgunluğum devam ettiği ve işlerim biriktiği için daha fazla yazamayacağım ama anlatacak çok şey var. Yavaş yavaş sizinle bunları paylaşmayı istiyorum. Şimdilik sadece iyi olduğumuzu bilmenizi istedim. Hepinizi çok özlemişim.

Sevgiler...

Yorumlar

  1. hosgelmissin,
    guzel gunler gecirmissin,
    dinlenmissindir.
    Hersey gonlunce olsun.

    YanıtlaSil
  2. Hoşbuldum Zeynepçiğim.
    Aynen dediğin gibi yaptım..
    Teşekkür ederim
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Pembeli,

    Hoşbuldum..:)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. benvenuti A istanbul.come va.aspettiamo nuovo recettario
    salutarmi
    nunubella

    YanıtlaSil
  5. Nunuuuuu! Ne diyorsuuuun? Non kapisko!!!!

    YanıtlaSil
  6. nunu 4 yıl italyanca eğitimi aldığı için italyanca bilir.(övünmek gibi olmasın )uzun yıllardır bu dili güzel konuşur.nunu hoşgeldin der istanbula ,işler nasıl der,yeni tariflerini bekler.
    selam ve sevgilerimle.
    nunubella

    YanıtlaSil
  7. yazmayı unuttum italyada bir yemek dergisi var.aylık yada haftalık yayınlanıyor sanırım.derginin ismide SALE&PEPE (tuz ve biber )sitenin ismiyle aynı.bana göre sitenin ismide çok şık ve sevimli.
    seni kutlarım.
    sevgilerimle
    nunubella

    YanıtlaSil
  8. ben arrivato :)
    niyeyse çok sevıyorum italyayı aksanları, yemekleri herşeyiyle çok cazip geliyor bana. fakat gıtrme fırsatım olmadı inşallah en kısa zamanda. umarım fotograf çekmıssındır ve en kısa zamanda bızim için yayınlarsın.
    arrivederci...
    bu arada italyanca ögrenmek çok zevkli, ögrenmek isteyenlere italyan kültür merkezini tavsiye ederim.:)

    YanıtlaSil
  9. adımı yazamadan entera bastım:)yukarda yorum bana aittir.
    www.sihirlimutfak.net

    YanıtlaSil
  10. Evrencigim, hosgeldin. Cok sevindim tatilinin diledigin gibi gecmis olmasina. Sen geldin, ben gidiyorum. Firsat bulursam oralarda okurum yazacaklarini, bulamazsam donuste okuyacak cook seyim olacak. Tatil sirasi bendeee:))
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Nunu, İtalyanca gerçektren çok zevkli bir dil beni de epey bir sardı. Ama ingilizce, Almanca ve Türkçe yeter diyrıum ben şimdilik yoksa "ciao iyo Evren und ich bin very good" gibi cümleler kurmaya başlarım:)
    site ismi konuusnda söylediklerin için de çok teşekkür ederim. Ben de yeni tarifler koymayı özledim ama bu hafta dinlenmek istiyorum. Güç toplamam lazım!
    Sevgilerle öptüm..

    YanıtlaSil
  12. Arrivato merhaba,
    İnşallah en kısa zamanda bu masal ülkeyi ziyaret etme fırsatı bulursun. Fırsat yaratabilenlerin bir kez mutlaka görmeleri gerekir diyorum ve şunu ekliyorum. 8 günün sonunda ülkemizi, biz 49 kişinin tamamı çok özledik.İnsanın yine de kendi ülkesi gibisi yok.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. Defneciğim merhaba,
    Sen de mi İtalya'ya gidiyorsun? Eğer öyleyse ne hoş bir tesadüf olmuş! Bol bol eğlenirsin inşallah arkadaşım. İyi yolculuklar..Kendinize dikkat edin..
    Evren

    YanıtlaSil
  14. evrencim çok haklısın insanın vatanı gibisi yok.her nekadar güzel olsalarda insan memleketini özlüyor.sadece görmek açısından iyide yaşamak oralarda çok ama çok zor.
    sevgilerimle,
    nunubella

    YanıtlaSil
  15. Hosgeldin, ozledim seni. Italya anilarini dort gozle bekliyorum. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  16. Hoşbulduk Nezaketçiğim,
    ben de özledim valla..Gözümde tüttünüz ..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. Evrencim hoşgeldin umarım güzel bir tatil geçirmişsindir.Arcanın seni üzmemeside çok iyi olmuş.Çocuklar mutlu olmazsa bütün tadımız kaçar iyi bilirim..Güzel tariflerini bekliyoruz canım sevgiler....

    YanıtlaSil
  18. Armeda merhaba ve hoşbulduuuum.. İnşallah en yakın zamanda yeni tarifimle karşınızda olacağım ama biliyorsun sadece haftasonları zaman bulabiliyorum canım..
    sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar