Bize bir erkek daha geliyooooor!

Ne olur kusura bakmayın, bebeğimizin cinsiyetini geçen ay öğrendiğimiz halde ben siz sevgili dostlarımla bunu paylaşmayı unuttum. Bize bir erkek daha geliyooooor! Ben üç erkekle nasıl başedeceğimi şimdiden kara kara düşünmeye başladım:) Var mı yardımcı olabilecek biri aranızda:) Allah hepsine uzun ömür versin, babamıza ve iki minik afacanımıza inşallah. Ben erkek istiyordum eşimse kız taraftarıydı, kazanan ben oldum. Eşimse şimdiden darısı üçüncüsüne demesin mi!!!! Şaka şaka:)

Yorumlar

  1. sENİ YÜREKTEN KUTLUYORUM, ALLAH SAĞLICAKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH, BU ARADA 3 ERKEKLE ALLAH YARDIMCIN OLSUN:))))

    YanıtlaSil
  2. sENİ YÜREKTEN KUTLUYORUM, ALLAH SAĞLICAKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH, BU ARADA 3 ERKEKLE ALLAH YARDIMCIN OLSUN:))))

    YanıtlaSil
  3. bence iki kardesin ayni cinsiyette olmasi cok daha iyi.insallah saglikli bir bebek olur..ama kizin yeride bir baska yanii..:)

    sevgi
    frankfurt

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Pembeli.Yardıma ihtiyacım olacağı konusuna katılıyorsun demek ki:(

    YanıtlaSil
  5. Anonymous merhaba,
    inşallh öyle olur dualarımız onun için. e bir kız fena olmazdı ama erkeğin tadı da başka ya:) o böyle babaya benzemeye çalışmalar, küçük erkek kıvamları, o ciddilikler acayip hoşuma gidiyor benim...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Evren,
    Sağlıkla kucağına al inşallah. İki kardeşin aynı cinsiyetten olması daha iyi bence. Ben İrem' e hamileyken sizinkinin tam tersi eşim erkek istiyordu ben ise ilk çocuğum kız olduğu için kız olsa diye geçiriyordum içimden. Aslında tam öyle de olmuyordu sanki içimden bir ses de erkek olsa bir de erkek çocuk büyütmeyi tatsam değişiklik olsa da diyordu. Ama en önemlisi sağlıklı olması. Bence en büyük nimetlerden biri sağlıklı çocuğa sahip olmak. Allah hayırlı evlatlar versin. 3 erkekle ne yapacağına gelince; anlayabildiğim kadarıyla çok beceriklisin. Kimseye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum canım :)

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bocuruk, teşekkür ederim güzel yorumların için.. Allah hepimizin çocuklarını analı babalı büyütsün inşallah..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Yürekten tebrikler...
    Erkek olsun sağlıklı olsun. (Hem erkekler annelerine daha bir düşkün oluyorlar:-) Sevgiler,
    Pınar

    YanıtlaSil
  9. Allah sağlıklı analı babalı büyütsün..

    YanıtlaSil
  10. Allah sağlıklı analı babalı büyütsün..

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar benimde 11 yaşında ve 16 aylık 2 oğlum var. Bende dediğin gibi 3 erkekle uğraşıyorum. Çok zor olduğunu şimdiden söyleyeyim. Dağınıklıklarını toplamaktan başka bir iş yapamıyorum. Ama olsun sevgiler yetiyor bana. Allah acılarını göstermesin. Allah senin çocuklarınıda sana bağışlasın. Sevgiler Ebru

    YanıtlaSil
  12. Hayırlı olsun:) Bu tür sevinçleri birçok insanlarla paylaşmak ve bu sevinçlere ortak olmak çok güzel bir duygu. Mutlu - mesut yuvarlanıp gidin inşallah:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar